Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2019 » Березень » 4 » ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСУ «ВЧИТЕЛЬ РОКУ – 2019»
16:15
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСУ «ВЧИТЕЛЬ РОКУ – 2019»

      Нікому не секрет, що однією з головних умов успішної педагогічної діяльності є професійна компетентність вчителя. Постійне самовдосконалення, творчий педагогічний пошук, бажання опанувати нові освітні методики – ось характеристики переможця обласного етапу конкурсу «Учитель року-2019» в номінації «Захист Вітчизни» - учителя Більмацької спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Інтелект» Зарського Олександра Васильоваича.      

       Протягом жовтня – лютого учасники конкурсу «Учитель року» проходили  різні конкурсні випробування: на зональному етапі – тестування з фахової майстерності та захист проектів; на обласному етапі знову тестування - ускладненого характеру, завдання фахової практичної роботи; захист проекту; створення конспекту уроку та аналіз, проведення уроку в закладах загальної середньої освіти м. Запоріжжя. Олександр Васильович під час конкурсних випробувань показав високий рівень професіоналізму, отримав найвищі бали фахового журі,  зацікавив своїми методами та прийомами роботи викладачів і учнів Комунального закладу Запорізького обласного ліцею-інтернату “Захисник” Запорізької обласної ради.

        Добре розуміючи, що школа на уроках Захисту Вітчизни не навчає воювати, а прищеплює вміння оберігати і захищати свій будинок, сім'ю, Батьківщину, вчитель формує в юних захисників віру в себе, високі моральні принципи, почуття власної гідності, усвідомлення того, що ти невід’ємна частинка рідної землі, саме ти повинен встати на її захист у важливу хвилину.

       Зичимо Олександру Васильовичу творчих успіхів та наснаги, сподіваємось на його успішний виступ на фінальному етапі Конкурсу у м.Суми!!!

Переглядів: 327 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz