Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2018 » Червень » 4 » Свято «Під вітрилами творчості»
10:52
Свято «Під вітрилами творчості»

           31 травня на подвір’ї  КЗ «Більмацький ЦТДЮ» відбулося свято «Під вітрилами творчості» приурочене підведенню підсумків навчального року та видачі свідоцтв випускникам гуртків «Дивосвіт», «Умілі руки» керівник Демяненко О.Б., а також до  Дня захисту дітей.

             Свято було розподілене на дві частини: офіційна та розважально-ігрова програма.        Директор КЗ «Більмацький ЦТДЮ» Кузнєцова Т.В. нагородила грамотами найактивніших вихованців закладу, призерів багатьох  районних та обласних конкурсів. Тринадцятьом  випускникам були вручені свідоцтва про закінчення позашкільного навчального закладу з оволодіння певною програмою.

            В гості до дітей завітала дівчина Міккі Маус, та казковий Лунтик. Разом вони з дітьми грали в ігри та танцювали руханки. Вихованці гуртка «Мистецтво нашого народу» Хоменко Н.В. виконали чудову пісню під назвою «Канікули», а також провели для усіх присутніх флешмоб під пісню всім знайомим Фіксіків. Ангеліна Зубко та Євгенія Карпяк зачаровували усіх  своїми піснями. Протягом свята присутні милувалися хореографічними композиціями гуртка «Фантазія».  Протягом свята діяла виставка робіт з декоративно прикладного мистецтва.

           На останок свята вихованці разом зі своїми керівниками гуртків зімкнулися в  одне коло та загадавши бажання випустили в небо гелеві кульки, за які ми дуже вдячні Черіпко Тетяні Миколаїні, саме вона їх подарувала дітям на свято.
 


Переглядів: 379 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz