Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2019 » Квітень » 23 » Кущовий семінар
07:57
Кущовий семінар

            16 квітня на базі КЗ «Більмацька опорна ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбувся кущовий семінар спеціалістів районного відділу освіти, молоді та спорту, керівників методичних об’єднань і працівників закладів освіти, які відповідають за безпеку життєдіяльності, фахівців ГУ ДСНС та районного управління соціального захисту населення райдержадміністрації і Більмацького відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Запорізькій області.  Захід проходив у рамках Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини з метою удосконалення проведення профілактичної роботи для запобігання травмуванню та загибелі дітей під час надзвичайних подій різного характеру.

       Безпека підростаючого покоління – пріоритетний напрямок роботи рятувальників ДСНС, тому проведення таких заходів завжди є актуальним. Адже, завдяки спільним зусиллям фахівців ДСНС та освітян є можливість попередити біду, мінімізувати її наслідки, організувати та виконати дієвий комплекс заходів аби забезпечити безпеку здобувачів освіти, особливо під час навчального процесу.

    Присутні на семінарі обговорили питання забезпечення безпеки життєдіяльності учасників навчального процесу, дії працівників освітніх закладів під час виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру та інші аспекти цивільного захисту.

       Не залишилося поза увагою і питання охорони праці в закладах освіти. Цю  важливу тему у своїх виступах висвітлили страховий експерт з ОП Марюха Л.О. та головний спеціаліст сектору з питань ОП і зайнятості Семеняка О.В.

        Враховуючи той факт, що не тільки природна дитяча цікавість часто стає причиною виникнення нештатних подій, а і небезпечні фактори сьогодення, що несуть потенційну загрозу їхньому здоров’ю та життю, головний інспектор Більмацького РС Терза О.Є. нагадав учасникам правила протипожежної безпеки під час навчального процесу та у побуті, особливості евакуації у разі виникнення надзвичайної події у закладі освіти. Теоретичну інформацію закріпили практичним заняттям – евакуацією учнів і працівників школи із приміщення навчального закладу та демонстрацією можливостей техніки МНС .

        Наприкінці заходу всі учасники отримали методичні рекомендації профілактичного змісту для використання в рамках шкільної програми «Основи здоров’я» та «Захист Вітчизни», що сприятиме ефективнішому засвоєнню інформації дітьми.
 














Переглядів: 281 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz