Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2019 » Березень » 4 » КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ
16:11
КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

         Цікаво й пізнавально пройшов тиждень початкових класів у КЗ «Більмацька опорна ЗОШ І –ІІІ ступенів». Це була захоплююча подорож у кольорову країну, проведена в форматі Нової української школи. 

       Впродовж тижня учні розкривали таємниці кольорів, виконували цікаві завдання, пізнавали світ і веселилися. Щоранку діти збиралися в дружнє коло, промовляли девіз дня, повідомляли цікавинки про кольори, прикрашали школу повітряними кульками відповідного кольору, демонстрували малюнки, організовували виставки поробок, на яких домінував колір дня. А ще дотримувалися дрес-коду: учні та вчителі одягали вбрання певного кольору або доповнювали його окремими елементами.

         Так понеділок був білим, організаційним. Школярів та їх батьків ознайомили з планом проведення тижня, закликали бути активними учасниками. Провели соціологічне опитування: учні писали, який колір їх улюблений. А на стіні з’явилося велике біле панно, на якому школярі впродовж тижня долоньками створювали різнокольорову веселку. Вівторок був червоним, яскравим і святковим. Старшокласники, які також долучилися до незвичайного заходу, провели для учнів початкових класів флешмоб, а під час перерв організовували ігри, дарували молодшим школярам кульки червоного кольору. Середа, незважаючи на зимову днину, видалася теплою, сонячною, солодкою, бо була жовтою. З великого жовтого іграшкового яблука діти діставали загадки, відгадували їх, фотографувалися у казковому жовтому містечку. Приємною несподіванкою зеленого четверга була поява казкових персонажів: Шрека, Фіони, Дракона та Жабки (запрошені артисти з районного Будинку культури), які принесли портрети своїх друзів – героїв мультфільмів – і попросили дітей про них розповісти. А потім танцювали разом з усіма, дарували кульки зеленого кольору, фотографувалися на згадку. П’ятниця милувала очі всіма відтінками синього кольору. Цього дня учні, передаючи естафету великим синім м’ячем, представляли девіз свого класу. В басейні з синіми кульками діти шукали незакінчені прислів’я, доповнювали їх. Відрадно, що і вчителі початкових класів, тримаючи в руках синю об’єднувальну стрічку, також презентували свій девіз команди однодумців і партнерів. І як результат успішної роботи – всі класи було відзначено Дипломами за активну участь у кольоровому тижні, а батькам висловлено подяку за співпрацю та допомогу.








Переглядів: 430 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz