Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2018 » Лютий » 26 » «Україна – це Ми»
12:54
«Україна – це Ми»

             24 лютого 2018 року в м. Запоріжжі пройшов обласний етап конкурсу патріотичної пісні та поезії «Україна – це Ми» в рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої художньої творчості «Єдина родина» з метою вшанування пам’яті героїв національно-визвольних дій, мужності та героїзму сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності України, утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження історичної пам’яті про доленосні події в Україні початку ХХІ століття та сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в учнівської молоді, формування шанобливого ставлення до національних цінностей рідного краю, популяризації вокального та літературного мистецтва, як одного із складових української культури; залучення до цього процесу творчо обдарованих дітей та учнівської молоді. 

          Наш район представляли дві учениці Більмацької СЗОШ «Інтелект»  Динник Єлизавета (8-Б клас) та Остріченко Валерія (9-А клас). Разом з керівником Рябець Т.О. вони підготували дві пісні:

  • «Мамо, не плач» присвята героям Майдану. Сл.: Оксани Максимишин-Корабель, муз.: Михайла Герца, Тіани Роз;
  •  «Україна». Слова і музика Каті Бойко.

          За результатами рішення обласного фестивалю у кожній віковій категорії були визначені  переможці, яких нагородили  дипломами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Діти Запорізької області взяли активну участь у цьому важливому конкурсі, а це - 87 конкурсантів!

            І Ліза,  і Валерія посіли І місце кожна  у своїх вікових категоріях та  отримали дипломи першого ступеню, а також статуетки на згадку про конкурс «Україна – це ми».
 





 

Переглядів: 403 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz