Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2018 » Лютий » 28 » Сучасна медіатека – нові можливості
09:43
Сучасна медіатека – нові можливості

      Довгоочікувана і радісна подія відбулася 26 лютого в Більмацькій ЗОШ І-ІІІ ступенів – там було урочисто відкрито медіатеку – сучасний освітній простір, наповнений книгами та новітніми технологіями.

        На урочистій лінійці були присутні голова районної держадміністрації, депутат обласної ради Артем Вікторович Попов, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Володимирович Крутько, директор школи Вікторія Владиславівна Паржиховська, вчителі, учні, працівники школи.   

  • Час іде, все змінюється, і до навчання теж треба змінювати підхід. І першим кроком до цього стане медіатека, а її відкриття в рамках програми «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації»  стало можливим завдяки фонду Петра Порошенка, який очолює його дружина Марина Порошенко, – наголосив у своєму виступі Попов А.В.

        Крутько В.В. відзначив, що Більмацька ЗОШ І-ІІІ ступенів  перша школа у нашому районі, де обладнали сучасну медіатеку. Її обрали невипадково, адже саме цей навчальний заклад є опорним. А також щиро подякував усім причетним до створення медіатеки.

        Радо вітала присутніх В.В. Паржихавська. Вона висловила впевненість, що сучасна медіатека не залишить байдужим жодного учня, і кожен з часом знайде там свій улюблений куточок. Можливо, хтось захоче навчитися грати в шахи чи поскладати пазли, або почитати книгу чи переглянути її в електронному вигляді, подивитися фільм. Для всього цього тепер в школі є можливість.

        Від імені всіх учнів школи до слів подяки приєдналася голова учнівського самоврядування школи Олена Тараскіна.

   А потім настала довгоочікувана, урочиста мить відкриття медіатеки. Право перерізати червону стрічку надали голові райдержадміністрації, депутату обласної ради Артему Вікторовичу Попову та учневі шостого класу, дитині з особливими потребами, переможцю та призеру районних, обласних та всеукраїнських змагань Даніілу Халявці. Учні і гості завітали до медіатеки.

    Вражень від побаченого чимало. Сучасний ремонт, сучасні меблі, п’ять комп’ютерів, принтер, великий плазмовий телевізор, кондиціонер, на полицях нові книги. Медіатека розділена на декілька зон, де наймолодші можуть не тільки почитати книги, а й погратися, а старші учні зручно влаштуватися на безкаркасних кріслах-мішках чи м’яких стільчиках і почитати книгу, пограти в шахи. Особливу увагу привертають комп’ютери. Відтепер бажаючи почитати книгу в електронному вигляді зможуть це робити на перерві чи після уроків.

     Відтепер медіатека – це простір, у якому школярі можуть навчатися, проводити вільний час, спілкуватися, грати. Тут комфортна обстановка, зручні меблі, цікаво і затишно.
 









Переглядів: 499 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz