Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2018 » Серпень » 20 » Пришкільний мовнй табір в Більмацькій спеціалізованій ЗОШ І-ІІІ ступенів «Інтелект»
13:06
Пришкільний мовнй табір в Більмацькій спеціалізованій ЗОШ І-ІІІ ступенів «Інтелект»

    Більмацька спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ступенів «Інтелект»долучилася до волонтерсього проекту GoCamp, завдяки чому з 13.08.2018 року в школі почав функціонувати пришкільний мовний табір (англійська мова) за програмою GoCamp спільно з партнерською організацією Київстар на тему «Інновація і підприємницька культура».  

         З учнями працює волонтер із Марокко Зінеб Хоусін, яка навчається в Університеті Мохаммеда V в Рабаті і здобуває фах викладача англійської мови. Школярі протягом функціонування табору  вивчають  підприємництво та інновації і  вчилися створювати додаток мобільного зв’язку Київстар. Команда компанії Київстар підготувала для учнів реальні завдання та ситуації, з якими вони  працюють на заняттях та навчальні матеріали для перегляду, що допомагають в роботі дітям.         Навчання в школі відбувається у форматі інтерактивну: ігри, вікторини, проекти та їх презентації, естафети. За допомогою спеціально розробленої програми діти навчаються працювати в команді, практично мислити та бути толерантними до інших.  Спілкування проходить  у невимушеній  формі  англійською  мовою. В таборі з самого ранку звучать англомовні пісні і учні в їх супроводі займаються ранковою зарядкою, танцюють.

     Для ознайомлення з  селищем Більмак вчителі провели для Зінеб Хоусін пізнавальну екскурсію. Також відбулася поїздка до музею-садиби В.М.Саєнка в с. Благовіщенка і відвідування концерту вихованців та викладачів музичної школи.  Учні ж розповіли про Україну, селище, про себе.

        З волонтеркою Зінеб Хоусін  зустрілися начальник відділу освіти Крутько В.В. та перший заступник голови Більмацької РДА Василенко О.П. Вони привітали Зінеб, подякували за те, що приїхала попрацювати з дітьми смт. Більмак та подарували волонтерці сувеніри напам’ять про Україну.

  Зінеб  познайомила  слухачів табору зі своєю країною, звичаями та традиціями свого народу.

      Школярі поєднують навчання із захопливим відпочинком і при цьому отримують мотивацію для подальшого удосконалення володіння англійською мовою.
 











Переглядів: 462 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz