Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2017 » Червень » 23 » Літня школа МАН
08:23
Літня школа МАН

         6 – 18 червня 2017 року в м. Запоріжжя на о. Хортиця   працювала ІІ обласна Літня школа для обдарованої учнівської молоді Запорізької області. Учениця 10 класу Більмацької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Більмацької районної ради Запорізької області Глушко Юлія за результатами участі в обласних та Всеукраїнських конкурсах була направлена на навчання до Літньої школи.

 ІНТЕРВ’Ю ().

          Юлія поділилася враженнями по приїзду: «Це були незабутні два тижні мого життя, я отримала купу різних емоцій, познайомилася з цікавими людьми і просто приємно провела  час. Всі учасники літньої школи МАН були поділені за напрямами, я увійшла до складу хіміко - біологічної групи.

       Їдучи в Хортицьку академію, я навіть не підозрювала, що саме цей заклад стане моєю домівкою на наступні два тижні, що стільки нових та яскравих вражень на  мене чекає… У перший день ми прослухали  лекцію з теми «Соціологія», а вже на наступний  до нас завітали представники мережі академій Cisco та влаштували «креатон». Поділившись на команди, ми створювали проекти винаходів, які б змогли покращити життя школярів, а потім презентували їх присутнім. Наступним етапом стала  поїздка  до ЗНУ  на кафедру ботаніки, де на нас чекала лекція «Фотосинтез і дихання». Ми проводили різні досліди та спостерігали за процесами в клітинах під мікроскопом.  

          Впродовж  усього перебування в літній школі МАН кожне відділення готувало проекти. Наша група досліджувала «Взаємозв’язок типу темпераменту і здібностей учасників літньої школи МАН 2017 року». Наш проект посів ІІІ місце.

             Взагалі у нас було дуже багато лекцій з різних тем : «Кров. Лімфа», «Культурологія. Білі прями науки» , «Паразити людини» , «Екологічні проблеми Запорізької області», «Ораторське мистецтво», «Асиметрія мозку», «Кольорові реакції на органічні сполуки», «Лауреати Нобелівської премії  з фізіології та медицини», «Фармація», «Генетика» та інші…

              Окрім лекцій ми ще багато подорожували. Відвідали ЗНУ, ЗДІА, ЗДМУ, Анатомічний, Краєзнавчий, Зоологічний музеї, Музей техніки Богуслаєва, Кінний театр, , «Театр Vie».  Ще ми подорожували  по м. Дніпро. Побували  в Музеї цікавих наук, Музеї ім. Д.Яворницького  (Діарамі «Форсування Дніпра»), Дніпровській флотилії, у Планетарії і гуляли по набережній.

        Одного дня до нас завітала молода поетеса із Харкова Наталія Маринчак та презентувала свої твори. Дуже вразило те, що Наталія пише свої вірші верлібром, який рідко зустрінеш у сучасній поезії.

          Релаксом дня ставали різні розважальні заходи та дискотеки.

       Я щаслива з того, що мені випала можливість стати учасницею цієї школи».

 









Переглядів: 485 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz