Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2017 » Грудень » 14 » Фестиваль волонтерів
15:21
Фестиваль волонтерів

    Напередодні Міжнародного Дня волонтера, 4 грудня, Запорізьким обласним центром молоді та Регіональним науково-методичним центром «Освіта та громадянське суспільство» КЗ «ЗОІППО» ЗОР за підтримки обласного центру патріотичного виховання та Запорізької  обласної державної адміністрації було проведено обласний фестиваль волонтерів.  До участі в ньому з нашого району було запрошено Паржиховську В.В., директора Більмацької ЗОШ І-ІІІ ст., яка є координатором волонтерського руху в закладі, що очолює.  

    У ході фестивалю Паржиховська В.В. відвідала захід «Жива бібліотека», під час якого мала можливість поспілкуватися з волонтерами та членами громадських організацій Запоріжжя, які ділилися історіями своїх справ. Потім відбулася презентація Альманаху «Волонтерство у кожному навчальному закладі Запорізького краю» (виданого за підтримки Департаменту освіти і науки  Запорізької обласної державної адміністрації та Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ). В ньому презентовано проекти координаторів волонтерського руху в навчальних закладах Запорізького краю, серед яких представлено проекти «Учительсько-учнівсько-батьківська толока «Добробут власними руками» та «Водій! Увага! Діти на дорозі!», що були започатковані волонтерами-учнями Більмацької ЗОШ І-ІІІ ст.

    Після проведення заходів відбулося урочисте нагородження почесними грамотами волонтерів та подяками координаторів волонтерського руху. Паржиховська В.В. була відзначена за активну участь у роботі з національно-патріотичного виховання, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху серед учнівської молоді , соціальну активність, спрямовану на заохочення  молоді до благодійних і творчих ініціатив та проектів на благо України та з нагоди Міжнародного дня волонтера подякою за підписом директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації  Т.Я.Озерової.

   Відрадно, що освітяни району створюють організовану систему, яка перетворює волонтерство  в невідємну частину шкільного життя. Адже волонтерство, привносить в освітнє середовище не тільки виховання служіння суспільтву, а й є одним із трьох компонентів моделі громадянсько-активних шкіл, метою яких є налагодження партнерських стосунків між школою та всіма ресурсами, що існують у громаді.

 



Переглядів: 352 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz