Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2018 » Вересень » 28 » До 100 річчя від дня народження В.О.Сухомлинського
07:35
До 100 річчя від дня народження В.О.Сухомлинського

       25 вересня 2018 року у дошкільному навчальному закладі смт. Більмак «Сонечко»  з нагоди 100-річчя з дня народження видатного педагога В.О.Сухомлинського відбулися районні  педагогічні читання з  обміном  досвідом за книгою «Серце віддаю дітям». 

      Педагогічні працівники закладів дошкільної освіти в своїх виступах відмітили, що творчість та педагогічну спадщину славетного педагога практика  ХХ століття важко переоцінити. Педагогічні надбання В.О.Сухомлинського не втратили своєї актуальності й в період сьогоднішнього реформування освітнього середовища, оскільки духовна сутність його педагогічної системи в пріоритеті і в наш час.

         Вихователь – методист закладу Ігнатенко С.О. коротко розповіла про впровадження спадщини В.О.Сухомлинського в освітній діяльності ЗДО. Присутнім показали короткий відеофільм про  життєвий та творчий шлях педагога – гуманіста. Потім педагоги закладу познайомили присутніх з розділами книги «Серце віддаю дітям» та практичним впровадженням ідей В.О.Сухомлинського в своїй педагогічній діяльності. Виступи  супроводжувалися фото, відео та слайдовими презентаціями. Були висвітлені розділи книги: «Школа під голубим небом», «300 сторінок «Книги природи»», «Турбота про живе і прекрасне», «Наш куточок мрії», «Ти живеш серед людей,мій син», «Книга в духовному житті людини», «Кімната казок», «Наш колектив-дружна сім`я».

       Вихователі закладу Кириленко О.М., Смілянець Є.М., Краснухіна О.Л. запропонували відеозаписи фрагментів роботи з дітьми: екскурсія – милування, екскурсія – роздум, догляд за мешканцями куточка живої природи. А керівник музичний закладу Бикадорова О.М. продемонструвала відео кліп нестандартного музичного заняття зі слухання музики на подвір`ї садочка «Каштанчик на гостинах у малят».
 


Переглядів: 317 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz