Ви увійшли як Гость | Група "Гости


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Flag Counter

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2017 » Квітень » 27 » ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ
09:11
ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

         У рамках Тижня безпеки дитини у Більмацькій ЗОШ І-ІІІ ступенів 20.04.2017 року було проведено День цивільного захисту. Учні під керівництвом педагогів оперативно та організовано відпрацьовували алгоритм дій у разі виникнення задимлення приміщення.

         Також у ході об'єктового тренування відпрацьовувалися практичні вміння користуватися вогнегасником, надавати першу долікарську допомогу при різних видах уражень, здійснювати невідкладні реанімаційні заходи (штучну вентиляцію легень та непрямий масаж серця), одягати протигаз. 

     Протягом дня учні старших класів переглянули фільм «Надзвичайні ситуації природного і техногенного характеру», молодші школярі – мультиплікаційний фільм «Фокс і Трот поспішають на допомогу».

   Надзвичайно повчальною та цікавою була зустріч із працівниками підрозділу Більмацького РС ГУДСНС, які продемонстрували можливості сучасного підрозділу рятівників, оснащення та технічне забезпечення.

      На базі школи був проведений кущовий семінар з питань організації цивільного захисту у навчальних закладах району та співпраці із відповідними службами. У роботі семінару взяли участь: відповідальний за забезпечення цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у закладах системи освіти району,  директор КУ «Фінансово-господарська група» Ємченко В.І., провідний інспектор Більмацького РС ГУДСНС Коваленко О.А. та провідний фахівець Мозговий В.В., страховий експерт відділення ВД ФССНВ у Більмацькому районі Лазуренко О.А., інженер комунальної установи Дементій В.С., а також заступники директорів шкіл та працівники навчальних закладів, які відповідають за безпеку життєдіяльності та навчальний предмет «Захист Вітчизни», керівники методичних об’єднань учителів предметів «Основи здоров’я» та «Захист Вітчизни».

       Метою семінару було ознайомлення посадових осіб з питань цивільного захисту із системою роботи школи щодо підготовки учасників навчально-виховного процесу до дій у разі загрози терористичного акту, проведенням спеціальних об’єктових тренувань.
 


















 
Переглядів: 360 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів

Відділ освіти молоді та спорту Більмацької РДА Запорізької області © 2010 - 2024
Сайт створено у системі uCoz